Meteen naar de inhoud

Routeplanner voor de zorg

De MPS® Routeplanner is het eerste kwaliteitssysteem voor de zorg waarmee je zorgepisodes, workflows en richtlijnen overzichtelijk met een flowchart in kaart brengt. Eindelijk kun je snel en eenvoudig de kortste route bepalen van ziek naar beter. 

Je neemt een diagnose-behandeling en volgt de beste route. Dat werkt een stuk beter dan de zorgpaden en de handboeken van nu.

NU met de MPS® Routeplanner

Je kunt routes ontwerpen en deze delen met collega’s in andere organisaties, zelfs als die een ander zorg-informatiesysteem gebruiken. Als je inlogt op je werkplek kun je links maken naar het kwaliteitssysteem van je zorginstelling: zo kun je alle bestaande protocollen blijven gebruiken. Ook transmurale zorgepisodes zijn mogelijk, dan start de huisarts met een traject, de medisch specialist neemt het naadloos over en vervolgens kan de nabehandeling snel volgen.

Weet je nog: vroeger prikte je een vakantiebestemming met een kaart en een reisgids. Dat leverde zeker niet altijd de snelste route op. Je kwam alleen op plekken waar alle andere toeristen ook naar toe gingen. 

Vroeger op vakantie:

Dat is tegenwoordig wel anders met routeplanners die ook aangeven waar de files staan en de lokale gemeenschappen die hun mooiste plekjes aangeven op de online kaarten. De MPS® Routeplanner is vergelijkbaar met een online routeplanner, maar dan voor de zorg. Omdat de MPS® routeplanner ook een samenwerkingsplatform is, kun je makkelijk ‘best practices’ met elkaar delen.