Meteen naar de inhoud
Veluwse allergiedag
Garderen
Verstopte neus?
Doe de online allergiecheck
Mogelijk allergisch?
Maak een afspraak voor een huidprik-allergietest
Previous
Next

Verstopte neus?

Chronisch verstopt, niezen, loopneus?

Allergiecheck

Vul de online vragenlijst in:
Als je mogelijk allergisch bent,
maak dan een afspraak voor een test

Huidprik allergietest

Medisch Centrum Garderen

Zit je neus chronisch verstopt?

Als je langer dan een paar maanden een verstopte neus en / of regelmatig moet niezen, zou er sprake kunnen zijn van een allergie.

Hoe kom je erachter of je allergisch bent?

Deze website helpt je op weg: Klik op de link om een vragenlijst invullen. Als je volgens deze allergiecheck mogelijk een bovenste luchtwegallergie hebt kun je jezelf laten 19 november laten testen op de meestvoorkomende allergieën:

  • Grassen
  • Bomen
  • Huisstofmijt
  • Kat
  • hond

Medisch Centrum Garderen & OnlineKNO-arts.nl 

Wij vinden het belangrijk dat mensen met klachten van een chronische neusverstopping goed behandeld worden. Als je ’s nachts slecht slaapt door je neusverstopping, of je overdag een chronisch verstopte neus hebt met niezen is het tijd om een diagnose te stellen en behandeling te starten.

Daarom biedt het Medisch Centrum Garderen in samenwerking met OnlineKNO-arts.nl de mogelijkheid om  een online zelfcheck op allergie te doen. Als je positief scoort in de test kun je een afspraak maken voor een huidprik-allergietest.

Op basis van de test krijg je een advies, waarmee je met je eigen huisarts een behandelplan op kunt stellen. Mochten jullie er niet uitkomen dan is er een online meeklijkconsult mogelijk

GRATIS online meekijkconsult 

In het kader van deze allergiedag biedt OnlineKNO-arts.nl patiënten en hun huisarts een gratis meekijkconsult aan. Je maakt een afspraak met je huisarts en de online KNO-arts haakt aan met een videoverbinding.

Op deze manier krijg je snel een medisch advies over je verstopte neus en krijg je via je huisarts de optimale behandeling van je neusverstoppingsklachten.

Dit is een unieke kans, alleen mogelijk op 19 november: zorg dat je erbij bent.